Keresés

Elérhetőség

Akváriumi halak
Székelyhíd (Sacueni)

diszhalacska@freemail.hu

A projekt története

Napjainkra az akvarisztika egyre inkább elterjedt hobbinak számít. Egy jól berendezett akvárium nemcsak a lakás dísze lehet, de a nyugalom forrása is e rohanó, stresszelteli életünkben.

Első akváirumomat 2011-ben telepítettem. Először csak hobbiként tartottam néhány szivárványos guppit, majd később néhány neon hallal, algaevő harcsával és további guppi fajokkal bővült az állomány. 2012 elején döntöttem el, hogy megpróbálkozok a szaporításukkal és tenyésztésükkel, amikor is meggyőztem csoporttársamat és jóbarátomat, hogy indítsuk el a közös projektünket és foglakozzunk komolyabban a díszhal tenyésztéssel. Azóta sikerült három nagy akváriumot betelepíteni, amiben 5 féle diszhal tenyésztése folyik, szinte folyamatosan! Szeretnénk a környékünk diszhalkedvelőinek igényeit kielégíteni minőségi élőlények biztosításával.

Rólunk

 Erdei Zoltánnak hívnak, a kollégámmal Lakatos Lászlóval 2011 óta foglalkozunk díszhaltenyésztéssel. Mindketten környezettudományi diplomával rendelkezünk, és szenvedélyünk a kisállattartás és a környezetünk megóvása.